Restaurant Karikaturs nye medejer byder på karikerede franske smage

Restaurant Karikaturs nye medejer byder på karikerede franske smage
Karikatur. Pressefoto

Ole Kæhler
Ole Kæhler

Læsetid: 3 minutter

Restaurant Karikatur er trådt ind i en ny æra. Zenia Jørgensen, som man måske kender fra hendes tid i køkkenet hos Brasseriet, er nu medejer og køkkenchef på Karikatur. Hun kender huset og køkkenet og hun brænder for mad, især franske retter og retter med frisk fisk. Retter hun mener, skaber glæde og oplevelser hos gæsterne.

Zenia Jørgensen. Pressefoto

”Jeg ønsker at tage Karikatur et sted hen, hvor der er plads til alle. Mere plads til nærvær, familier og til blot at være. Vi er ikke længere det Karikatur, man kendte fra Borgen. Det hørte den tid til. Nu er vi en anden. Og vi ser meget lyst på de nye tiltag. Vi kan desværre ikke gøre alle tilfredse, men vi kan skabe gode oplevelser. Og den retning har allerede fået rigtig positiv feedback fra vores gæster”, siger Zenia Jørgensen i en pressemeddelelse.

Karikatur drives i dag af et stærkt team, hvor både erfaring og passion er i fokus. Dagmar Gisela, restaurantens restaurantchef, har stor erfaring fra branchen og står for at sammensætte vine, der matcher køkkenets retter, og hun gør det til perfektion. ”Dagmar Gisela elsker at nørde vin og mad og det mærkes, når hun deler sin viden med gæsterne”, siger Zenia Jørgensen.

Teamet består desuden af både professionelle og unge medarbejdere, som bidrager med gåpåmod, energi og et stærkt servicegen.

”De unge mennesker gør det virkelig godt, de ønsker oprigtigt at give gæsterne en fantastisk oplevelse, og det gør mig stolt”, tilføjer Zenia Jørgensen.

Der har været meget snak i medierne omkring behandling og manglende respekt overfor tjenere – især de unge.

”Jeg synes vi har de sejeste unge mennesker på Karikatur, som virkelig møder ind hver dag og glæder sig – og oprigtigt ønsker, at skabe en god oplevelse til vores kunder”.

Nyt menu-koncept

Karikatur har netop lanceret et nyt menukoncept med tre- og fire-retters menuer samt á la carte-muligheder, så gæsterne kan sammensætte deres egne oplevelser.

Fisk er uden tvivl også en ret menukortet altid vil have. Zenia Jørgensen er vild med fisk, friskfanget fisk.

”Når man går ud og spiser i Sønderborg fortjener man at kunne bestille en dejlig ret med frisk fisk. Og dét skal man kunne få på Karikatur, altid”, siger Zenia Jørgensen. Derudover fortsætter restauranten med smørrebrød – et koncept, Zenia Jørgensen mener har en vigtig plads i byens madscene. Menuen justeres løbende efter sæsonen, altid baseret på friske råvarer lavet fra bunden.

I fremtiden vil Karikatur også invitere til særlige arrangementer som vinaftener og ølsmagninger, tiltag, der er kommet direkte fra gæsternes ønsker.

”Jeg er impulsiv og elsker at prøve nyt så selvfølgelig lytter jeg til kunderne,” smiler Zenia. Seneste tiltag var sat ål og kommende Mortens aften glæder jeg mig til”, siger Zenia Jørgensen.

Med Zenia Jørgensen og Dagmar Gisela i front står Karikatur stærkere end nogensinde, båret af passion, nærvær og kærlighed til mad og oplevelser.

 

 

Læs også...  Togulykken: DSB udleverer ejendele i dag, mandag

GÅET GLIP AF .. ?